EsSalon - Logo Zwart
Salon software

ES SALON

Al 15 jaar lang zijn wij de leverancier van salon kassasystemen met de meest voordelige all-in-one salonsoftware voor Windows. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de beautybranche in Nederland en België. Wij bieden complete all-in-one salonkassasystemen, pinautomaten en salonsoftware aan.

Slechts 13,50 Per maand

Salon administratie software, klantbeheer, agenda en kassa.

Agenda in de cloud

U kunt moeiteloos uw agenda beheren vanaf uw telefoon via de Essalon-agenda-app.

Online afspraken

U kunt online afspraken maken met onze salonsoftware

Kassasysteem kopen of leasen

Het maken van bonnen en het toevoegen van klanten gaat simpel en snel met de Essalon kassa-functie!

EEN STUKJE OVER ONS

Welkom bij Essalon.

Essalon is salonsoftware die speciaal ontwikkeld is voor de beautybranche en in eigen beheer ontwikkeld is. Wij zijn een Nederlands bedrijf en leveren al meer dan 15 jaar salonsoftware voor Windows-systemen in Nederland en België. Download geheel vrijblijvend onze Essalon-software! 

De meest voordelige all-in-one software voor uw kapsalon, schoonheidssalon of pedicure voor maar 13.50 per maand. voor alle maten ondernemers in Nederland.

Salon software voor het MKB

13,50 Per maand all-in

Geen verassingspakket. Slechts de maandelijkse kosten en eenmalige registratiekosten.

Inclusief klantenservice

De gehele lidmaatschapsperiode onbeperkte klantenservice doordeweeks.

Tevreden klanten
0 +
Sterren beoordeling
0 *
Jaar actief
0 +

Wat onze klanten zeggen:

Kapsalon Shavers Kapsalon Software

Wij zijn erg blij met ES Salon software. Het geeft een duidelijk overzicht van betalingen, behandelingen, klantinformatie, enzovoort. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat erin, en dit alles voor een mooie prijs. Wat ook erg prettig is, is dat we gemakkelijk contact kunnen opnemen met de helpdesk als we ergens niet uitkomen.

Dare2B Hair & Make up Schoonheidssalon Software

Als kapster ben ik dol op creatief werk, maar ik wil ook mijn zakelijke kant goed beheren. ES Salon maakt dit eenvoudig met een overzichtelijk programma voor klanten, omzet, voorraad, en meer. Tijdens mijn zwangerschapsverlof kon ik met één klik mijn klanten op de hoogte houden via mail. Ze luisteren naar feedback en blijven verbeteren. De prijs is ook aantrekkelijk voor kleinere salons, waardoor ze professioneel kunnen blijven. Bedankt voor de hulp en ga zo door!

Kapper Koen Kapsalon Software

Wij van Kapper Koen uit Alkmaar werken nu 4 jaar met Essalon en kunnen niet anders melden dan dat dit een prima programma is voor iedere kapsalon. Het is eenvoudig in gebruik en dat is wat in een kapsalon belangrijk is, het moet snel en makkelijk zijn. Als er iets veranderd moet worden, kun je dat aangeven en daar wordt ook meteen aan gewerkt, en zo snel mogelijk gerealiseerd. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Essalon en zullen nog lang met plezier dit systeem in onze salon gebruiken.

KapSyl Kapsalon Software

Sinds kort gebruik ik het programma esSalon en ik ben zeer tevreden over zowel het programma als de goede en snelle hulp die ik van jullie ontvang wanneer ik vragen heb.

Salon jeunesse Schoonheidssalon Software

Essalon is ideaal voor onze huidverzorgingskliniek en groothandel in beautyapparatuur. Het is eenvoudig, overzichtelijk en betaalbaar, met uitstekende service. We raden het vaak aan aan salonhouders en waarderen de aanpasbaarheid aan onze behoeften. Kortom, een geweldige partner voor professionals.

Kelluf Dames- en Herenkapsalon Kapsalon Software

Wij zijn zeer tevreden over ESSALON. Het is gebruiksvriendelijke en overzichtelijke software tegen een hele scherpe prijs. Het helpt ons bij een efficiënte bedrijfsvoering.

Kitty Hair Design Kapsalon Software

Wij werken nu 3 jaar met Es Salon. We hebben geruime tijd gezocht naar een betaalbare oplossing voor onze salon en nadat we het proefprogramma hadden gedownload, waren we meteen verkocht. Nieuw personeel kan binnen enkele minuten al met dit programma werken, zo eenvoudig is het. Het wijzigen van verschillende instellingen is ook heel makkelijk. De support is goed en e-mails worden altijd zeer snel beantwoord. Ook ontvangen we regelmatig gratis updates. Ga zo door!

Kapsalon Brenda Kapsalon Software

Ik maak al 5 jaar gebruik van het programma ESSALON in mijn kapsalon en ik ben er ontzettend tevreden over. Het is een prachtig en gebruiksvriendelijk programma.

Nail and Hair Purmerend Pedicure Software

Wij gebruiken al ongeveer 4 jaar het factuurprogramma van ARJ software. Het is een gebruiksvriendelijk programma met talloze mogelijkheden en dat bovendien tegen een voordelige prijs. Momenteel maken wij gebruik van het programma voor facturatie, agenda beheer, voorraadbeheer en dagafsluiting. De makers van dit programma hebben het speciaal aangepast zodat we alle functies kunnen gebruiken, zowel voor de Groothandel als de detailhandel en salon. We bieden ook opleidingen aan op het gebied van Uiterlijke Verzorging en dit kan ook gemakkelijk geïntegreerd worden in het systeem.

Salon Agenda in de cloud

Met onze Essalon-agenda, kunt u moeiteloos uw agenda beheren vanaf uw telefoon via de Essalon-agenda-app. Deze is ook beschikbaar in de cloud, waardoor delen met uw medewerkers eenvoudig wordt.

De meest voordelige all-in-one software voor uw kapsalon, schoonheidssalon of pedicure voor maar 13.50 per maand. voor alle maten ondernemers in Nederland.

Online afspraken software

U kunt online afspraken maken met onze salonsoftware doormiddel van onze Online afspraken module. Klanten kunnen eenvoudig via uw website of een app een afspraak plannen. Dit bespaart tijd en is handig voor hen.

De meest voordelige all-in-one software voor uw kapsalon, schoonheidssalon of pedicure voor maar 13.50 per maand. voor alle maten ondernemers in Nederland.

Salon kassasysteem kopen of leasen?

Het maken van bonnen en het toevoegen van klanten gaat simpel en snel met de Essalon salonkassa! Gebruik sneltoetsen en artikelen voor vlot afrekenen. Ook kun je met één klik bonnen mailen naar klanten. Bonnen maken houdt je voorraad bij en creëert automatisch klantoverzichten.

De meest voordelige all-in-one software voor uw kapsalon, schoonheidssalon of pedicure voor maar 13.50 per maand. voor alle maten ondernemers in Nederland.

De meest gestelde vragen:

Op welke apparaten kan de salon software worden geinstalleerd?

De salon software kan moeiteloos geïnstalleerd worden op verschillende Windows systemen, zoals:

  1. Personal computer
  2. Laptop
  3. Tablet
  4. Server
Wat zijn de systeem eisen voor de salon software?

Onze kassa software vereist minimale specificaties, zie hieronder:

  • Besturingssysteem: Windows 10 en hoger
  • De computer moet een minimale resolutie van 1024 x 600 ondersteunen.
  • Als u een bonprinter gebruikt, moet deze een USB-interface hebben. Anders kan het afdrukproces mogelijk traag verlopen.
Kan de salonsoftware ook in een netwerk worden gebruikt?

Ja, het gebruik van salon software is mogelijk in een netwerk. Als je een bedraad netwerk hebt, hoef je alleen maar de map te delen zodat andere werkstations er toegang toe hebben. Maar let op, het installeren van de salon software is slechts nodig op één enkel systeem! In het geval van een draadloos netwerk, kunnen we ook werken via het netwerk, maar dan moeten wij voor jou wel een IP server installeren.

Waarom is jullie salon programma zo voordelig?

Bij ons is het niet nodig om zich aan vastgestelde dealerprijzen te houden, aangezien we onze salon software zelf ontwikkelen. De kosten voor onze salon software bedragen slechts 13.50 per maand, inclusief updates en ondersteuning. Bovendien hanteren wij geen aparte modules; ons maandelijks tarief is een all-inclusieve bedrag, met uitzondering van online afspraken, cloud agenda en mogelijke netwerkoplossingen met een IPserver.

Ik heb geen verstand van computers, kan ik met jullie salon programma werken?

Ons salonbeheersysteem is eenvoudig te gebruiken, waarbij geen voorkennis van computers vereist is om effectief met ons platform aan de slag te gaan. Heeft u toevallig vragen over onze software? Onze behulpzame helpdeskmedewerkers staan klaar om u verder te helpen!

Ik werk nu met een andere salon programma, is het makkelijk om over te stappen?

Het wisselen van salonsoftware is eigenlijk best makkelijk. In onze programma kunt u op een heel simpele wijze zelf klanten en artikelen importeren. Daarnaast kunnen wij dit ook voor u regelen, inclusief installatie en uitleg, voor slechts €149. Het is dus helemaal niet ingewikkeld!

Moet ik ook een contract tekenen om met jullie salon software aan de slag te kunnen?

Nee, het is niet noodzakelijk om een contract af te sluiten en er geldt geen opzegtermijn omdat de facturatie vooraf plaatsvindt.
U bent enkel verplicht om de maandelijkse kosten te betalen tot en met januari.

Voor welke branches is jullie salon software geschikt?

Onze veelzijdige salon software is perfect geschikt voor een breed scala aan bedrijven, waaronder kapsalons, schoonheidssalons, pedicures en trim salons. Maar dat is nog lang niet alles! Ook alle aanverwante bedrijven kunnen profiteren van onze innovatieve softwareoplossingen.

Waarom zou ik voor jullie salon software kiezen?

Al meer dan een decennium hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van salon software die gebruiksvriendelijk en betaalbaar is. Ons bedrijf kenmerkt zich door eerlijk advies en een klantenservice van topkwaliteit! Wij zetten ons volledig in om aan al uw behoeften te voldoen.

Hebben jullie ook een online afspraken systeem?

Wij hebben ook een online afsprakensysteem beschikbaar voor slechts 6,95 per maand. Hiermee kunt u onbeperkt afspraken maken en uw agenda beheren in de cloud. Bovendien is er een handige app waarmee u uw agenda ook onderweg eenvoudig kunt raadplegen.

Download de Demo.

Download de Demo.

Download de Demo.

Download de Demo.