EsSalon - Logo Zwart
Cloud agenda + mobiele app

Salon Agenda in de Cloud

Je hebt altijd en overal toegang tot je agenda, kunt automatische e-mails versturen en profiteert van andere handige functies. Deze agenda-app is geschikt voor zowel mobiele telefoons als Windows computers en biedt een veilige en gebruiksvriendelijke ervaring.

Cloud Agenda + Mobiele app voor de Salon

4,95 Per maand all-in

Geen verassingspakket. Slechts de maandelijkse kosten en eenmalige registratiekosten.

24/7 Toegankelijkheid

De Cloud Agenda is op elk moment van de dag en overal ter wereld beschikbaar.

Inclusief klantenservice

De gehele lidmaatschapsperiode onbeperkte klantenservice doordeweeks.

Tevreden klanten
0 +
Sterren beoordeling
0 *
Jaar actief
0 +

Hoe werkt de agenda in de cloud?

Het gebruik van de Essalon agenda in de cloud is eenvoudig en efficiënt. Zodra u zich aanmeldt, worden al uw afspraken en klanten automatisch geüpload naar onze beveiligde server. Hierdoor kunt u direct gebruik maken van de agenda app en heeft u altijd en overal toegang tot uw agenda. Het handmatig invoeren van afspraken behoort hiermee tot het verleden, omdat al uw gegevens moeiteloos worden gesynchroniseerd tussen uw apparaten.

Es Cloud

Beheer uw agenda waar ook ter wereld

Met de Essalon agenda in de cloud hoeft u nooit meer afhankelijk te zijn van een vaste werkplek om uw afspraken te beheren. met onze app kunt u uw agenda altijd en overal raadplegen en bijwerken. Dit geeft u de vrijheid om uw tijd efficiënt te plannen en geen enkele afspraak meer te missen.

Gebruiksvriendelijke app voor smartphones en tablets

Onze Essalon-agenda app is speciaal ontworpen voor zowel smartphones als tablets, waardoor u de beste ervaring heeft, ongeacht het apparaat dat u gebruikt. Deze app is beschikbaar voor zowel Android- als Apple-apparaten. Met intuïtieve functies en een overzichtelijke interface kunt u moeiteloos door uw afspraken navigeren en ze gemakkelijk organiseren.

Cloud Agenda mobiele App

Automatische e-mails

Met de Essalon Agenda in de Cloud + App hoef je je geen zorgen te maken over het sturen van bevestigings- of herinneringse-mails naar je klanten. Onze app doet dit automatisch voor je! Zodra je een afspraak maakt, ontvangt je klant een bevestiging via e-mail. Daarnaast kan je klant ook een herinnering ontvangen vóór de afspraak, zodat ze deze niet vergeten.