EsSalon - Logo Zwart
Video afspelen

Online Afspraken

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheid voor uw klanten om zelf een afspraak te maken via uw website of Facebookpagina? Profiteer dan van de handige online afsprakenservice.

Afspraken systeem voor de Salon

6,95 Per maand all-in

Geen verassingspakket. Slechts de maandelijkse kosten en eenmalige registratiekosten.

24/7 Toegankelijkheid

Uw klanten kunnen op elk moment van de dag en overal ter wereld afspraken maken.

Inclusief klantenservice

De gehele lidmaatschapsperiode onbeperkte klantenservice doordeweeks.

Tevreden klanten
0 +
Sterren beoordeling
0 *
Jaar actief
0 +

Eenvoudige Online Afspraken

Het online afsprakensysteem van Essalon – een oplossing voor naadloze, geordende en efficiënte planning in uw onderneming. Essalon biedt u de mogelijkheid om uw agenda op een gepersonaliseerde manier te beheren en te automatiseren, volledig afgestemd op zowel uw eigen behoeften als die van uw klanten.

Online Afspraken systeem

Onze Toewijding aan U

Bij Essalon streven we ernaar om niet alleen een geweldig product te leveren, maar ook een uitstekende klantenservice te bieden. Ons team staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen, problemen of aanpassingen die u nodig heeft. We geloven in het bouwen van langdurige relaties met onze klanten en uw succes is onze prioriteit.

Waarom Essalon?

  • Eenvoudige Online Afspraken: Laat klanten eenvoudig afspraken maken via uw website, sociale media of de Essalon-app. Geen gedoe meer met telefoontjes of e-mails voor het plannen van afspraken.

  • 24/7 Toegankelijkheid: Met ons online systeem kunnen uw klanten op elk moment van de dag en overal ter wereld afspraken maken. Dit betekent meer gemak voor hen en een hogere kans op conversie voor u.

  • Automatische Herinneringen: Verminder no-shows door automatische herinneringen via sms of e-mail te sturen aan uw klanten. Dit helpt de productiviteit te verhogen en de omzet te verhogen.

  • Flexibele Aanpassingen: Pas uw beschikbaarheid aan, blokkeer tijdsblokken en beheer uw agenda zoals u dat wilt. Essalon past zich aan uw unieke behoeften aan.

  • Krachtige Integraties: Integreer Essalon met uw bestaande softwaretools zoals boekhouding, klantbeheer en marketingplatforms voor naadloze bedrijfsvoering.