EsSalon - Logo Zwart

Compleet Kassasysteem R-200

Lease aanbieding van 64,95 voor 59,95

 • Kant-en-klaar geleverd binnen 3 Werkdagen
 • Compleet ingericht naar wens
 • Touchscreen kassasysteem
 • Software naar keuze
 • Inclusief support
Inhoud bewerken

Beschrijving:

R-200 Touchscreen kassasysteem

De R-200 touchscreen kassasysteem is een mooi lichtgewicht kassasysteem met hoogglans zwarte accenten. De aluminium voet en goed bedienbare touchscreen maken de kassa compleet. Ga voor de professionele uitstraling voor uw bedrijf!

 

Totaal oplossing

Met de keuze voor onze totaal oplossing wordt het kassasysteem geïnstalleerd en voorzien van software naar keuze, de kosten voor onze software licenties zijn slechts 13,50 per maand incl. update en ondersteuning . De kassa software wordt voor u ingericht en daarna zal het kassasysteem plug & play worden verstuurd! Bij ontvangst hoeft u alleen nog de stekkers aan te sluiten, vervolgens neemt u contact met ons op voor uitleg over het kassasysteem.

 

Kassasysteem leasen

Hoe werkt een kassasysteem leasen en wat zijn de voordelen? Een kassasysteem leasen heeft als voordeel dat u niet in één keer een investering hoeft te doen en dat de maandelijkse kosten overzichtelijk zijn. Wij werken met een betaalbare all-in leaseprijs inbegrepen zijn updates, ondersteuning (helpdesk) en omruilgarantie bij defect. Onze lease-kassasystemen zijn op basis van operational lease met koop optie! Het kassasysteem kan aan het einde van de periode voor een gering bedrag worden overgenomen.

Lease dit kassasysteem inclusief software en ondersteuning voor een vast laag bedrag per maand! Geen extra kosten. De voordeligste aanbieder in Nederland!

 • Operational lease aanbieding vanaf 64,95 59,95 per maand all-in!
 • Software, updates en helpdesk volledige termijn (kassasoftware naar keuze)
 • Na 36 maanden maandelijks opzegbaar
 • Eenmalige afsluitkosten: 82,50
 • Koop optie einde contract: vanaf 284,60 (Breedbeeld variant: +79,-)

Bel of mail ons voor een offerte!  085 – 2101216  /  info@voordeligekassa.nl

 

Wat zit er in deze totaaloplossing:

R-200 (Inclusief)
POS Systeem, Touch screen , capacitive 10 point touch screen, 38.1 cm (15”), 1024×768 pixels, Intel 10th generation J4125
2.0GHz, upto 2.7GHz, RAM: 4GB, SSD: 64 GB, USB (6x), RS232 (2x), Ethernet (10/100/1000 Mbit),  VGA, Mic-in, Audio-out, Win10

 

Senor kassalade, donkergrijs (Inclusief)
Kassalade, opening voorzijde, afmetingen (BxHxD): 410x114x415mm, invoeren: 6 biljet compartimenten, 8 munt compartimenten, 1 cheque compartiment, directe printeraansluiting, RJ12, kleur: donkergrijs

 

Thermische printer, donkergrijs (Inclusief)
Bonprinter , direct thermisch, 8 dots/mm (203 dpi), variable papierbreedte (80 mm), printbreedte (max.): 72mm, snelheid(max): 150 mm/s, USB, incl.: afsnijdmechanisme, ESC/POS, Star, kabel (USB), netsnoer, wandbeugel, donkergrijs

 

Logitech Muis & Toetsenbord (Inclusief)

De MK220 draadloze muis en draadloos keyboard geven je de vrijheid om te werken zonder kabels.
De draadloze nano ontvanger is zo klein dat je die eenvoudig in je kassasysteem laat zitten. Bereik tot maximaal 10 meter.

 

SEPAY Vast Neo PIN Automaat (Optioneel)

Bank- en Creditkaartbetalingen, bekabeld internet, verlicht Toetsenbord, kleurenscherm, contactloos Betalen (NFC), retourpinnen, ingebouwde printer, ondersteuning Giftcards.

 

Gratis extra’s

 • Kingston 16GB USB (back-up)
 • Wifi (draadloos internet)
 • Thermische bonrollen


Geïnstalleerde software (Inclusief)

 • Windows 11 Besturingssysteem
 • OpenOffice (Excel, Word, etc.)
 • Kassa software naar keuze.
Inhoud bewerken

Specificaties:

Extra informatie

Type systeem

POS (Point of sale)

Duurzame behuizing

Ja

In hoogte verstelbaar scherm

Nee

Schermresolutie

1024×768

Schermformaat

15 Inch

Touchscreen

Ja

Processor

Intel J4125 Quad-core

Geheugencapaciteit

4 GB

Opslagcapaciteit

64 GB

Type opslag

SSD

Aansluitingen

Audio-out, Ethernet, Mic-in, Netstroom, RS232, USB 2.0, USB 3.0

Besturingsysteem

Windows 11

Wifi

Ja

Bestel Procedure.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u zo spoedig mogelijk een e-mail van ons. In deze e-mail vragen wij u om essentiële bedrijfsgegevens voor de leaseovereenkomst en indien van toepassing bedrijfsgegevens voor de pinautomaat. Uw input helpt ons om het proces soepel te laten verlopen.

1. Gegevens voor softwareconfiguratie
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u ook een tweede e-mail van ons. Deze e-mail bevat alle benodigde documenten die u moet invullen voor het configureren van de software van uw kassasysteem dat wij voor u gaan doen. Zodat uw kassasystemen compleet is inrichten en optimaliseren met uw bedrijfsgegeven.

2. Plug & Play klaarmaken van de kassa
Zodra wij alle uw gegevens hebben ontvangen, gaan wij aan de slag met het voorbereiden en het klaarmaken van uw kassasysteem, met uw gegevens. Ons team zorgt ervoor dat uw systeem volledig plug & play klaar is, zodat u gelijk gebruik kan maken van uw kassasysteem.

3. Verzending van het kassasysteem
Uw kassasysteem wordt zorgvuldig verpakt en verzonden naar het opgegeven afleveradres. Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe systeem.

4. Afspraak voor software-uitleg
Zodra u het kassasysteem heeft ontvangen, plannen we graag een afspraak met u in voor een gedetailleerde uitleg van de software. Tijdens deze afspraak beantwoorden we al uw vragen en geven we u praktische tips om het maximale uit uw kassasysteem te halen.