EsSalon - Logo Zwart

Epson Klantendisplay

  • Compact model
  • Eenvoudig aansluiten via USB

209,95 (excl. btw)

Inhoud bewerken

Beschrijving:

Epson Klantendisplay

Voeg een professionele en efficiënte touch toe aan uw kassasysteem met het Epson Klantendisplay. Met zijn slanke zwarte ontwerp en geavanceerde functionaliteiten is dit display een onmisbare aanvulling voor uw bedrijf.

Het Epson Klantendisplay biedt een heldere en duidelijke weergave van 2×20 tekens, wat zorgt voor een moeiteloze communicatie met uw klanten tijdens transacties. Of het nu gaat om het tonen van prijzen, productinformatie of promoties, dit display levert nauwkeurige informatie in een oogwenk.

Dankzij de USB-connectiviteit is het eenvoudig te integreren met uw bestaande kassasysteem, waardoor installatie en gebruik een fluitje van een cent zijn. Met ondersteuning voor verschillende emulaties, waaronder OPOS en ESC/POS, biedt dit display een veelzijdige compatibiliteit met verschillende kassasystemen en softwaretoepassingen.

Het Epson Klantendisplay wordt geleverd met tafelmontage-opties, waardoor het gemakkelijk te installeren is op de meeste verkooppunten zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. Het zwarte kleurenschema past naadloos bij elke winkelomgeving en voegt een vleugje moderniteit toe aan uw kassa-opstelling.

Inhoud bewerken

Specificaties:

Extra informatie

Aansluitingen

USB 3.0

Garantie

1 Jaar