EsSalon - Logo Zwart

Honeywell Barcodescanner

  • Codegate functie
  • Uitgebreid bereik
  • Eenvoudig aansluiten via USB

129,95 (excl. btw)

Inhoud bewerken

Beschrijving:

Honeywell Barcodescanner

Optimaliseer de efficiëntie van uw retailkassa met het geavanceerde Honeywell Voyager 1200g handscannersysteem, ontworpen om moeiteloos en nauwkeurig barcodes te scannen voor een vlotte transactie-ervaring. Met zijn 1D-lasertechnologie en IR-barcodesensor levert deze scanner ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid, waardoor het ideaal is voor drukke retailomgevingen.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. CodeGate Functie: Met de unieke CodeGate functie kunt u de gescande barcode op een specifieke locatie richten voordat deze wordt geregistreerd, waardoor nauwkeurigheid en controle worden verbeterd.
  2. Flexibele Connectiviteit: Met een veelzijdige multi-interface (RS232, KBW, USB) kunt u naadloos integreren met uw bestaande kassasysteem, waardoor de implementatie eenvoudig en probleemloos verloopt.
  3. Uitgebreid Bereik: Met een indrukwekkend leesbereik van 0-28cm kunt u barcodes snel en nauwkeurig scannen, zelfs vanaf een afstand, waardoor de productiviteit wordt gemaximaliseerd.
  4. Duurzaamheid en Bescherming: Met een IP42-beschermingsklasse is de Voyager 1200g bestand tegen stof en gemorste vloeistoffen, waardoor het geschikt is voor gebruik in veeleisende winkelomgevingen. Daarnaast wordt het geleverd met een kabel (USB, spiraal) voor flexibele connectiviteit en tafelmontagemogelijkheden voor optimale plaatsing en gebruiksgemak.
  5. Stijlvol Ontwerp: Met zijn elegante zwarte afwerking voegt de Voyager 1200g een vleugje moderniteit toe aan uw kassa-opstelling, terwijl het compacte en ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabel gebruik gedurende de hele dag.
Inhoud bewerken

Specificaties:

Extra informatie

Aansluitingen

RS232, USB 3.0

Bschermingsklasse

IP42

Garantie

1 jaar