EsSalon - Logo Zwart

Klantendisplay R44

  • In hoogte verstelbaar
  • Eenvoudig aansluiten via USB

129,00 (excl. btw)

Inhoud bewerken

Beschrijving:

Klantendisplay R44

Ontdek de ultieme efficiëntie en klantgerichtheid met ons R44 Klantendisplay. Speciaal ontworpen om naadloos te integreren met uw kassasysteem en software, biedt dit display een indrukwekkende combinatie van functionaliteit en stijl.

Met een helder en scherp 2×20 tekens LCD-scherm levert de R44 een duidelijke weergave van transactiegegevens en prijsinformatie aan uw klanten. De USB-connectiviteit, met RS232-emulatie, zorgt voor een betrouwbare en snelle verbinding met uw kassasysteem, waardoor u tijd bespaart en de operationele soepelheid vergroot.

De ESC/POS-emulatie maakt compatibiliteit met een breed scala aan kassasoftware mogelijk, waardoor u flexibiliteit heeft bij het kiezen van de juiste tools voor uw bedrijf. Dankzij de verstelbare standaard kunt u het display aanpassen aan de ideale kijkhoek voor uw klanten, wat zorgt voor een comfortabele winkelervaring.

Het R44 Klantendisplay wordt geleverd met een kabel (USB) voor directe aansluiting, waardoor u snel aan de slag kunt. De zwarte kleur voegt een vleugje moderniteit toe aan uw winkelomgeving, terwijl de robuuste constructie en de meegeleverde 1 jaar garantie gemoedsrust bieden.

Inhoud bewerken

Specificaties:

Extra informatie

Aansluitingen

RS232, USB 3.0

Garantie

1 Jaar