EsSalon - Logo Zwart

Thermische Bonrollen (25x)

  • Thermisch papier
  • per 25 stuks

59,95 (excl. btw)

Inhoud bewerken

Beschrijving:

Thermische Bonrollen (Per 25)

Onze thermische bonrollen zijn de ideale aanvulling op uw kassasysteem, waarbij efficiëntie en kwaliteit samenkomen voor een vlekkeloze transactie-ervaring. Met een rolbreedte van 80 mm en een kern van 12 mm bieden deze bonrollen een perfecte pasvorm voor een breed scala aan kassamodellen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende winkelomgevingen.

De bonrollen zijn vervaardigd van hoogwaardig thermisch papier dat zorgt voor heldere en duurzame afdrukken, terwijl de thermische technologie een probleemloze werking garandeert zonder dat er inkt nodig is. Met een indrukwekkende lengte van 80 meter per rol zijn ze ontworpen voor langdurig gebruik, waardoor u minder vaak hoeft bij te vullen en meer tijd kunt besteden aan het bedienen van uw klanten.

Onze bonrollen zijn gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en betrouwbaarheid bieden bij elke transactie. Bovendien worden ze geleverd in handige verpakkingseenheden van 25 stuks, waardoor u altijd voldoende voorraad bij de hand heeft en uw bedrijfsvoering soepel blijft verlopen.

Inhoud bewerken

Specificaties:

Extra informatie

Thermisch

Ja