EsSalon - Logo Zwart

Schoonheidssalon Software

Alles-in-één schoonheidssalon software voor slechts €13.50 per maand, met onbeperkt gebruik van alle functies die nodig zijn voor zzp’ers en het klein- en middenbedrijf, inclusief gratis klantenservice. Compatibel met Windows systemen.

Schoonheidssalon software voor voor het MKB

13,50 Per maand all-in

Geen verassingspakket. Slechts de maandelijkse kosten en eenmalige registratiekosten.

Gemakkelijk in gebruik

Onze software is gebruiksvriendelijk. Komt u er niet uit? je kunt ons altijd bellen.

Inclusief klantenservice

De gehele lidmaatschapsperiode onbeperkte klantenservice doordeweeks.

Sterren beoordeling
0
Tevreden klanten
0 +
Jaar actief
0 +

Wat onze klanten zeggen:

Kapsalon Shavers Kapsalon Software

Wij zijn erg blij met ES Salon software. Het geeft een duidelijk overzicht van betalingen, behandelingen, klantinformatie, enzovoort. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat erin, en dit alles voor een mooie prijs. Wat ook erg prettig is, is dat we gemakkelijk contact kunnen opnemen met de helpdesk als we ergens niet uitkomen.

Dare2B Hair & Make up Schoonheidssalon Software

Als kapster ben ik dol op creatief werk, maar ik wil ook mijn zakelijke kant goed beheren. ES Salon maakt dit eenvoudig met een overzichtelijk programma voor klanten, omzet, voorraad, en meer. Tijdens mijn zwangerschapsverlof kon ik met één klik mijn klanten op de hoogte houden via mail. Ze luisteren naar feedback en blijven verbeteren. De prijs is ook aantrekkelijk voor kleinere salons, waardoor ze professioneel kunnen blijven. Bedankt voor de hulp en ga zo door!

Kapper Koen Kapsalon Software

Wij van Kapper Koen uit Alkmaar werken nu 4 jaar met Essalon en kunnen niet anders melden dan dat dit een prima programma is voor iedere kapsalon. Het is eenvoudig in gebruik en dat is wat in een kapsalon belangrijk is, het moet snel en makkelijk zijn. Als er iets veranderd moet worden, kun je dat aangeven en daar wordt ook meteen aan gewerkt, en zo snel mogelijk gerealiseerd. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Essalon en zullen nog lang met plezier dit systeem in onze salon gebruiken.

KapSyl Kapsalon Software

Sinds kort gebruik ik het programma esSalon en ik ben zeer tevreden over zowel het programma als de goede en snelle hulp die ik van jullie ontvang wanneer ik vragen heb.

Salon jeunesse Schoonheidssalon Software

Essalon is ideaal voor onze huidverzorgingskliniek en groothandel in beautyapparatuur. Het is eenvoudig, overzichtelijk en betaalbaar, met uitstekende service. We raden het vaak aan aan salonhouders en waarderen de aanpasbaarheid aan onze behoeften. Kortom, een geweldige partner voor professionals.

Kelluf Dames- en Herenkapsalon Kapsalon Software

Wij zijn zeer tevreden over ESSALON. Het is gebruiksvriendelijke en overzichtelijke software tegen een hele scherpe prijs. Het helpt ons bij een efficiënte bedrijfsvoering.

Kitty Hair Design Kapsalon Software

Wij werken nu 3 jaar met Es Salon. We hebben geruime tijd gezocht naar een betaalbare oplossing voor onze salon en nadat we het proefprogramma hadden gedownload, waren we meteen verkocht. Nieuw personeel kan binnen enkele minuten al met dit programma werken, zo eenvoudig is het. Het wijzigen van verschillende instellingen is ook heel makkelijk. De support is goed en e-mails worden altijd zeer snel beantwoord. Ook ontvangen we regelmatig gratis updates. Ga zo door!

Kapsalon Brenda Kapsalon Software

Ik maak al 5 jaar gebruik van het programma ESSALON in mijn kapsalon en ik ben er ontzettend tevreden over. Het is een prachtig en gebruiksvriendelijk programma.

Nail and Hair Purmerend Pedicure Software

Wij gebruiken al ongeveer 4 jaar het factuurprogramma van ARJ software. Het is een gebruiksvriendelijk programma met talloze mogelijkheden en dat bovendien tegen een voordelige prijs. Momenteel maken wij gebruik van het programma voor facturatie, agenda beheer, voorraadbeheer en dagafsluiting. De makers van dit programma hebben het speciaal aangepast zodat we alle functies kunnen gebruiken, zowel voor de Groothandel als de detailhandel en salon. We bieden ook opleidingen aan op het gebied van Uiterlijke Verzorging en dit kan ook gemakkelijk geïntegreerd worden in het systeem.

Het Kassa venster

Met de kassafunctie in onze schoonheidssalon software reken je eenvoudig af via contant, pin of factuur. Sneltoetsen en een optionele barcodescanner maken het afrekenen efficiënt. Kortingen zijn ook mogelijk via sneltoetsen, met opties voor vaste en variabele kortingen.

Salon Software

Behandelkaarten

De ES Salon Schoonheidssalon software biedt diverse behandelkaarten, zoals Kleurkaart, Permanentkaart, Massagekaart en Counselingkaart, die aan klanten kunnen worden gekoppeld voor uitgebreide informatie naast bestedingen. Ook is er een aanpasbare klantenkaart beschikbaar.

Agenda

Met onze Schoonheidssalon software heb je altijd overzicht van je afspraken. Plan snel en makkelijk afspraken in met standaard opties. Voorkom vergeten afspraken met automatische bevestiging, herinneringen en wijzigingsmeldingen via e-mail of SMS naar de klant.

Cloud agenda / Online afspraken

Cloudagenda + app:

Met Es Salon ben je altijd op de hoogte van je afspraken, op elk Android- en Apple-apparaat.

Online afspraken:

Laat klanten zelf afspraken inplannen via een eigen link die je kunt plaatsen op je website of Facebook.

Facturen, orders & offertes

Met onze Schoonheidssalon Software maakt u snel professionele facturen met uw logo, PDF’s worden automatisch gegenereerd. Eenvoudig offertes en orders omzetten naar facturen in slechts één klik.

Betalingscontrole

Betalingscontrole wordt moeiteloos met het Schoonheidssalon programma. Identificeer snel openstaande facturen met gekleurde iconen en verstuur herinneringen per e-mail in een handomdraai.

Omzet overzicht

Raadpleeg eenvoudig omzetoverzichten met ES Salon. Met één klik ontvangt u omzetrapporten via e-mail, inclusief globale informatie en gedetailleerde Excel-rapporten voor integratie in boekhoudprogramma’s. Handmatig kunt u ook omzetoverzichten selecteren, afdrukken en opslaan.

Spaarpunten

De schoonheidssalon software biedt spaarpunten die automatisch worden toegekend op basis van bestedingsbedrag, artikel of behandeling. Klanten kunnen hun saldo zien op de bon en ontvangen regelmatig updates via e-mail.

Voorraadbeheer

ES Salon biedt efficiënt voorraadbeheer met functies zoals minimum voorraden, besteladvies en voorraadmeldingen tijdens afrekenen. Exporteren naar Excel en importeren van artikelvoorraden zijn beschikbaar. Artikelbarcodes kunnen worden gegenereerd en labels afgedrukt met barcode, prijs en omschrijving. Opties voor het koppelen van artikelen en keuzemenu’s zijn ook beschikbaar.

Im- en export

ES Salon bied u de mogelijkheid om zowel klanten als artikelen te importeren en te exporteren middels een Excel formulier. Wanneer u gebruikt maakt van het importeren kunt u zelf aangeven welke velden (Excel) van belang zijn.

Klantenbeheer

ES Salon biedt eenvoudig en overzichtelijk klantenbeheer met heldere overzichten van openstaande posten, facturen, bonnen en klantenkaarten. Verstuur moeiteloos aangepaste mailings en herinneringsberichten voor geplande afspraken via SMS of e-mail.

IP Netwerk

Maak gebruik van ons IP-netwerk voor efficiënt werken op meerdere computers of Kassa’s tegelijk met de Schoonheidssalon software. Slechts één licentie is nodig voor maximaal 4 aansluitingen. Geen extra servers nodig, bekijk de lage kosten op onze prijzenpagina.

Werken met meerdere computers of kassas in de Salon Software

(Cloud) Backup

Met onze Schoonheidssalon software bieden we opties voor cloud- of lokale back-up van uw salon software, zodat uw essentiële gegevens altijd veilig zijn.

E-mail & SMS

In ES Salon is het ook mogelijk om e-mails te versturen of een SMS bericht te verzenden. De email functies kan o.a. gebruikt worden voor het verzenden van facturen, offertes of leuke aanbiedingen. De SMS functie is vooral handig voor de afspraak herinneringen!

Pinkoppeling

Wij bieden pinautomaatintegratie-opties voor onze Schoonheidssalon software, inclusief modellen van goedkooppinnen en CCV Smart (VX520 + VX820 / VX570 + VX820, A80 + P400)Deze verbindingen zijn bedraad.

Geen zorgen als uw pinautomaat een ander model is; een pinkoppeling is optioneel. Alle pinbetalingen worden hoe dan ook nauwkeurig geregistreerd in de Schoonheidssalon software! De kosten voor een pinkoppeling bedragen een eenmalig bedrag.

Pin Koppeling

Webshopkoppeling (Woocommerce)

Koppel moeiteloos uw WordPress WooCommerce-webshop aan onze Schoonheidssalon software. Voorraadwijzigingen worden direct gesynchroniseerd en bestellingen kunnen eenvoudig worden gefactureerd. Bekijk de kosten en mogelijkheden op onze website.

Geen webshop? Geen probleem! Wij werken samen met een professionele partner voor een complete alles-in-één webshop naar je eigen wens. Neem hiervoor contact met ons op.

De meest gestelde vragen:

Op welke apparaten kan de salon software worden geinstalleerd?

De salon software kan moeiteloos geïnstalleerd worden op verschillende Windows systemen, zoals:

 1. Personal computer
 2. Laptop
 3. Tablet
 4. Server
Wat zijn de systeem eisen voor de salon software?

Onze kassa software vereist minimale specificaties, zie hieronder:

 • Besturingssysteem: Windows 10 en hoger
 • De computer moet een minimale resolutie van 1024 x 600 ondersteunen.
 • Als u een bonprinter gebruikt, moet deze een USB-interface hebben. Anders kan het afdrukproces mogelijk traag verlopen.
Kan de salonsoftware ook in een netwerk worden gebruikt?

Ja, het gebruik van salon software is mogelijk in een netwerk. Als je een bedraad netwerk hebt, hoef je alleen maar de map te delen zodat andere werkstations er toegang toe hebben. Maar let op, het installeren van de salon software is slechts nodig op één enkel systeem! In het geval van een draadloos netwerk, kunnen we ook werken via het netwerk, maar dan moeten wij voor jou wel een IP server installeren.

Waarom is jullie salon programma zo voordelig?

Bij ons is het niet nodig om zich aan vastgestelde dealerprijzen te houden, aangezien we onze salon software zelf ontwikkelen. De kosten voor onze salon software bedragen slechts 13.50 per maand, inclusief updates en ondersteuning. Bovendien hanteren wij geen aparte modules; ons maandelijks tarief is een all-inclusieve bedrag, met uitzondering van online afspraken, cloud agenda en mogelijke netwerkoplossingen met een IPserver.

Ik heb geen verstand van computers, kan ik met jullie salon programma werken?

Ons salonbeheersysteem is eenvoudig te gebruiken, waarbij geen voorkennis van computers vereist is om effectief met ons platform aan de slag te gaan. Heeft u toevallig vragen over onze software? Onze behulpzame helpdeskmedewerkers staan klaar om u verder te helpen!

Ik werk nu met een andere salon programma, is het makkelijk om over te stappen?

Het wisselen van salonsoftware is eigenlijk best makkelijk. In onze programma kunt u op een heel simpele wijze zelf klanten en artikelen importeren. Daarnaast kunnen wij dit ook voor u regelen, inclusief installatie en uitleg, voor slechts €149. Het is dus helemaal niet ingewikkeld!

Moet ik ook een contract tekenen om met jullie salon software aan de slag te kunnen?

Nee, het is niet noodzakelijk om een contract af te sluiten en er geldt geen opzegtermijn omdat de facturatie vooraf plaatsvindt.
U bent enkel verplicht om de maandelijkse kosten te betalen tot en met januari.

Voor welke branches is jullie salon software geschikt?

Onze veelzijdige salon software is perfect geschikt voor een breed scala aan bedrijven, waaronder kapsalons, schoonheidssalons, pedicures en trim salons. Maar dat is nog lang niet alles! Ook alle aanverwante bedrijven kunnen profiteren van onze innovatieve softwareoplossingen.

Waarom zou ik voor jullie salon software kiezen?

Al meer dan een decennium hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van salon software die gebruiksvriendelijk en betaalbaar is. Ons bedrijf kenmerkt zich door eerlijk advies en een klantenservice van topkwaliteit! Wij zetten ons volledig in om aan al uw behoeften te voldoen.

Hebben jullie ook een online afspraken systeem?

Wij hebben ook een online afsprakensysteem beschikbaar voor slechts 6,95 per maand. Hiermee kunt u onbeperkt afspraken maken en uw agenda beheren in de cloud. Bovendien is er een handige app waarmee u uw agenda ook onderweg eenvoudig kunt raadplegen.

Een greep uit de software functies

 • Betaling contant
 • Betaling pin
 • Betaling factuur
 • Verzamel factuur
 • Afrekenen op medewerker
 • Aanmaken Offertes
 • Aanmaken Orders
 • In de wacht functie (multifunctioneel)
 • Controle op betaling
 • Openstaande posten
 • Betaal herinnering 
 • Zoekfunctie in bonnen / facturen
 • Zoekfunctie in offertes
 • Zoekfunctie in orders
 • Sneltoesten kassa (t/m 600)
 • Bon in de wacht plaatsen
 • Factuur in de wacht plaatsen
 • Order in de wacht plaatsen
 • Order bon keuken/bar
 • Reparatie bonnen / Werkbonnen
 • Email factuur
 • Email Offerte
 • Mailings
 • SMS functie
 • Klant selectie
 • klantenkaart (variabel)
 • In en export klanten (Excel)
 • Laatste bezoek klant
 • Verjaardagen
 • Spaarpunten systeem
 • Standaard brieven aanmaken
 • Verloren klanten
 • Artikel koppelen aan klant
 • Klant groep (meerdere groepen mogelijk)
 • Aanmaken Leveranciers
 • Artikel toevoegen
 • Artikelgroepen
 • Artikel koppelen
 • Artikel keuze menu
 • Artikel voorraadbeheer
 • Artikelen zoekfunctie
 • Artikel minimum voorraad
 • Artikel melding minimumvoorraad
 • Artikel bestel advies
 • Artikel bestellijst
 • Artikel bestellijst per groep
 • Artikel bestellijst per leverancier
 • Artikel korting
 • Artikel korting tot actie datum
 • Artikel spaarpunten
 • In en Export artikel (Excel)
 • Marge artikel
 • Snelknop koppelingen (web, etc.)
 • BTW tarieven gesplitst (21%, 9%, 0%)
 • Omzet overzicht per artikelgroep
 • Omzet overzicht per medewerker
 • Omzet overzicht per leverancier
 • Omzet overzicht per artikel
 • Omzet overzicht dag
 • Omzet overzicht week
 • Omzet overzicht maand
 • Omzet overzicht kwartaal
 • Omzet overzicht jaar
 • Omzet overzicht per periode
 • Omzet export naar Excel
 • Omzet export naar XML
 • Omzet in pdf formaat
 • Dagtotalen kassa
 • Kas boek
 • Boekingen (basis boekhouden)
 • Grootboek rekeningen
 • Winst / verlies rekening
 • Export boekingen naar Excel
 • Bank saldo’s
 • Agenda
 • Standaard afspraak agenda
 • Meerdere computers in netwerk
 • Back-up (externe opslag/server/cloud)
 • Back-up (inlezen thuis versie)
 • Aansluit mogelijkheid barcodescanner
 • Aansluit mogelijkheid bonprinters
 • Aansluit mogelijkheid a4 printers
 • Aansluit mogelijkheid labelprinter
 • Aansluit mogelijkheid kassalade
 • Aansluit mogelijkheid klantendisplay
 • Aansluit mogelijkheid touchscreen

Download de Demo.