EsSalon - Logo Zwart

Datalogic Barcodescanner

  • 400 Scans per seconden
  • Green spot technologie

109,95 (excl. btw)

Inhoud bewerken

Beschrijving:

Datalogic Quickscan

Datalogic QuickScan, een krachtig kassasysteem en softwareoplossing ontworpen om de efficiëntie van uw bedrijf te verhogen en de klantervaring te verbeteren. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en geavanceerde functies is deze 1D-handscanner de perfecte aanvulling op uw point-of-sale (POS) setup.

De QuickScan handscanner is uitgerust met een hoogwaardige lineaire imager die moeiteloos 1D-barcodes leest met een snelheid van 400 scans per seconde. Dankzij de innovatieve Green Spot-technologie krijgt de gebruiker direct visuele feedback bij een succesvolle scan, waardoor de efficiëntie en nauwkeurigheid worden verbeterd.

Deze handscanner wordt geleverd met een USB-kabel voor naadloze connectiviteit met uw bestaande POS-systeem. De IP42-classificatie garandeert een betrouwbare werking, zelfs in veeleisende omgevingen, terwijl de zwarte kleur een strakke en professionele uitstraling behoudt.

Of u nu een detailhandelaar, restaurant of magazijnbeheerder bent, de Datalogic QuickScan biedt betrouwbare prestaties en gebruiksgemak voor uw dagelijkse transacties. Bovendien wordt deze handscanner geleverd met een garantie van 1 jaar, zodat u gemoedsrust heeft en kunt vertrouwen op zijn duurzaamheid en prestaties.

Inhoud bewerken

Specificaties:

Extra informatie

Aansluitingen

USB 3.0

Aantal scans

400 per seconde

Garantie

1 jaar