EsSalon - Logo Zwart

Senor Thermische Bonprinter

  • Thermische bonprinter
  • Strak & modern
  • Snelle levering!

179,95 (excl. btw)

Inhoud bewerken

Beschrijving:

Senor Thermische Bonprinter

Ontdek het toppunt van efficiëntie en betrouwbaarheid met onze geavanceerde Senor thermische bonprinter, de ultieme aanvulling op uw kassasysteem. Ontworpen om uw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren, biedt deze bonprinter ongeëvenaarde prestaties en functionaliteit.

Met zijn snelle printsnelheid van maar liefst 250 mm/sec en een printbreedte tot 72 mm, levert deze bonprinter moeiteloos heldere en scherpe bonnen af, waardoor uw klanten een professionele ervaring genieten. De direct thermische technologie garandeert een efficiënte werking zonder het gedoe van inktlinten, terwijl het afsnijdmechanisme zorgt voor een nauwkeurige en nette snede bij elke transactie.

De Senor thermische bonprinter is uitgerust met diverse connectiviteitsopties, waaronder USB en RS232, waardoor naadloze integratie met uw bestaande systemen mogelijk is. Dankzij de meegeleverde kabels en voeding kunt u direct aan de slag, terwijl de spatwaterdichte deksel extra bescherming biedt tegen omgevingsinvloeden.

Met een maximale mediabreedte van 80 mm en een garantie van 1 jaar, biedt deze bonprinter niet alleen uitstekende prestaties, maar ook gemoedsrust voor de lange termijn. Bovendien wordt uw investering ondersteund door onze toewijding aan snelle levering, met een gemiddelde levertijd van slechts 1 werkdag.

Inhoud bewerken

Specificaties:

Extra informatie

Aansluitingen

RS232, USB 2.0

Print kwaliteit

7dots/mm (180 dpi)

Garantie

1 Jaar